Lige nu:

Kirsten Therkelsen

Advokat (L), associeret partner

Kontakt
+45 89 34 35 02
kit@universadvokater.dk

Baggrund

F. 1975. Cand.jur. fra Aarhus Universitet 2000. Advokatbestalling 2004. Møderet for landsret 2021.

Kirsten Therkelsen har stor og mangeårig erfaring med de juridiske aspekter omkring fast ejendom i alle afskygninger – handel med boliger, investerings-, erhvervs- og udlejningsejendomme, projektudvik­ling, ejendomsadministration, lejeret og meget mere. 

Hun er uddannet ejendomsadministrator og fungerede i et par år i sin studietid som ejendoms­mægler­assistent.

 

Udtalelser

Jeg har brugt Kirsten Therkelsen i flere omgange både i relation til ejendomshandel og i juridisk tvist og rådgivning. Udførelse og aflevering af hver enkelt opgave har været til fuld tilfredsstillelse. Udover at være yderst kompetent, så har Kirsten empati og er hurtig i caseforståelse. Kirsten Therkelsen får min bedste anbefaling.
Jørgen Holtegaard Eskesen
CSO / National- & International Sales Leader / Advisory Board- & Governance Board Member
Jeg har hyret Kirsten Therkelsen som advokat ad flere omgange, da jeg har fuld tillid til hende og fordi hun kan sit kram.
Jeg har brugt hende før underskrivelse af lejekontrakter, i forbindelse med møde med udlejer og så har jeg brugt hende til generelle juridiske spørgsmål.
Kirsten forstår at møde mig som klient på et medmenneskeligt plan samt med et sprog og en pædagogisk indgangsvinkel, så det giver mening. Og så jeg ikke føler mig dum. Hun har hjertet med i sit arbejde.
Jeg vil til hver en tid anbefale Kirsten Therkelsen som advokat.
Linda Hauge
Hypnoterapeut og medejer af klinikfællesskabet Rosensgade24
Kirsten Therkelsen er godt bekendtskab, når det gælder ejendomsudvikling. KT har ikke bare mange kontakter, men er også et varmt og åbent menneske. Det gør, at ideudvikling ikke falder svært. KT er også god til at følge op på sagerne, så de er til at arbejde med. Jeg har oplevet KT i flere forskellige sammenhænge, og hun har altid noget at byde ind med. Derfor er KT en god kontakt for mig.
Torben Brandi Nielsen
torbenbrandi, projektudvikling
Efter et uforpligtende kaffemøde, besluttede jeg på stedet, at der skulle indledes et samarbejde.

Kirsten har hjulpet mig med juridisk rådgivning. Hun har formidlet det her formelle og tunge sprog på en måde, så enhver kan forstå det. Jeg har aldrig været i tvivl om, at Kirsten har en dyb indsigt i sit fag, og jeg har altid følt mig endnu bedre rustet, når jeg har haft et møde med Kirsten.

Jura med hjertet ;)
Martin Stensgaard
Formand - FF Skagen
Det har været en fornøjelse uden lige at arbejde sammen med Kirsten. Det er umuligt ikke at blive smittet af hendes umiddelbarhed, nærvær og evne til at skære ind til sagens kerne. Hvis man skulle beskrive Kirsten på den gode, korte facon ville jeg skrive: talende, lyttende, empatisk, faglig, engageret, dygtig, skarp, energisk. Kan klart anbefales til alle med hang til ejendomme, der trænger ...
Flemming Christensen
Agilers Aps og Fredagssnolder IVS (e-Marchant)
Jeg har flere gange haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Kirsten eller modtage hendes rådgivning. Hun er hurtig, skarp og fagligt dygtig.

Kan kun give mine bedste anbefalinger.
Morten Holst Aaen
Laros A/S
Glem alt om støvede advokatkontorer og en sagfører med hornbriller og knold i nakken. Kirsten sprudler af liv, energi, power, og hun brænder for at levere det absolut bedste, hver eneste gang. Hun er en meget karismatisk og ambitiøs kvinde, der virkelig formår at vedligeholde et stærkt netværk og at få det bedste frem i andre. Jeg er meget stolt, glad og beæret over at være en del af Kirstens netværk :-)
Jesper Koch
Keynote speaker and trusted adviser
Kære Kirsten.
Tak for en hurtig og god hjælp med salget af diverse ejerlejligheder beliggende Park Alle 11, 8000 Aarhus C.
Kh
Steen
Steen King Mengel
Mengel Ejendomme
Kirsten is one of the brightest minds i know, and a genuine kind person.

She is always ready to help and are full of good ideas!
Søren Schack Poulsen
Ejendomsadministrator, Tækker Group ApS
Der er få advokater, der som Kirsten, kan formidle svære juridiske scenarier, så selv jeg kan forstå det, og hun gør det samtidig på et meget højt fagligt niveau, målt på resultaterne. Hun er glad, entusiastisk, stædig, hårdtarbejdende og målrettet. Jeg er altid lykkelig over at have hende på min side af bordet. Her er en advokat, der kan tale, så det kan forstås og få de bedst mulige resultater hjem.
Tony Evald Clausen
Energetic disseminator & mentor at SalgsPiloterne
Jeg har arbejdet sammen med Kirsten i flere sammenhænge og kan kun give hende min allerbedste anbefaling.

Hun er empatisk og en fornøjelse at arbejde sammen med. Samtidig er hun fagligt super skarp inden for sit område
Carsten Peter Johansen
Legal Counsel at Grundfos Group
KIRSTEN SOM FOREDRAGSHOLDER:

Tak for en forrygende aften, skønne Kirsten.
Jeg oplevede dig som underholdende, nærværende, autentisk, inspirerende. Og super fedt at høre, hvor du har truffet valg - at det ikke er uafprøvet teori, der bliver serveret! Du har så mange dejlige historier og pointer.
Jeg skulle hilse fra 2 af damerne ved mit bord og sige ”Tak! Du er inspirerende”. - og at de gik derfra gladere end de kom.
Charlotte
KIRSTEN SOM FOREDRAGSHOLDER:

Kære Kirsten - Tusind TAK for i aften. Dit foredrag var vedkommende, underholdende og ærligt. Du var rockersej - og der fandt du så endnu en grænse, du kan overskride. Jeg glæder mig SÅ meget til at læse din bog og ser frem til flere fremragende og finurlige foredrag.
Marianne
Mange, mange tak for som altid flot arbejde med administration af lejligheden. Vi nyder at samarbejde med dig og håber at investere i flere lejligheder i fremtiden, som du så kan administrere for os.
J og J
Dudal Webdesign