Lige nu:
11. september 2020

Vi søger en advokatstuderende - lige nu

UNIVERSADVOKATER søger jurastuderende med de helt rigtige kvaliteter.

Lige nu søger vi en studerende, der primært vil komme til at beskæftige sig med det erhvervsretlige område, herunder bl.a. entrepriseret.

Er det dig, skal du have en udpræget interesse for dette arbejdsområde og sigte efter en fremtid inden for området. Du er – af hensyn til anciennitetsfordelingen blandt vores studentermedarbejdere – i gang med 1. eller 2. studieår. Det vil være vores fælles mål, at du meget målrettet påbegynder en faglige specialisering og udvikling.

Du kommer til at beskæftige dig med juraen inden for dine områder på både det teoretiske og det praktiske plan, fx ved at udarbejde stævninger og andre processkrifter, og du kommer i forløbet i direkte kontakt med klienter, modparter, domstole og diverse myndigheder. Der bliver også lejlighed til i større eller mindre omfang at stifte bekendtskab med andre fagområder end dem, der er dine primære. Og til at give en hånd med, hvis der skal tages 300 fotokopier eller flyttes et skrivebord. Vi vil nemlig gerne, at vores firma består af hele mennesker, ikke af blege bogorme.

Det betyder også, at du skal kunne indgå i og bidrage aktivt til fællesskabet, særligt med de øvrige studentermedarbejdere, både fagligt og socialt. Vi kalder os ”Danmarks måske gladeste advokatfirma” – og det skal du medvirke til at gøre endnu mere sandt. Men tag ikke fejl: vi er samtidig dybt seriøse og fagligheden kommer altid først.

Vores studentermedarbejdere kalder vi advokatstuderende, og vi forventer, at du har kursen fastlåst på et liv som advokat – måske hos os, hvis det viser sig, at du rummer hele paletten.

UNIVERSADVOKATER er lige nu knap 50 dedikerede, selvuhøjtidelige og glade holdspillere, der arbejder med de fleste traditionelle advokat-fagområder, overvejende erhvervsjura. Vi har langt over 1.000 erhvervsvirksomheder som klienter, fra små og mellemstore virksomheder landet rundt til meget store internationale koncerner. En stor del af vores arbejde er internationalt og blandt vores kolleger er udenlandske jurister. Vi har altid være på forkant med udviklingen inden for branchen, både når det gælder it og det konceptuelle. Sådan er det også lige nu. Vi har til huse i et flere hundrede år gammelt charmerende gårdmiljø i Aarhus’ absolutte centrum. Vores pianobar danner rammen, når vores 8-10 advokatstuderende slår sig løs en fredag eller lørdag aften, eller når 50-60 gæster er til Chopin-koncert.

Lad os høre fra dig. Læg din ansøgning med bilag ind i vores jobbank, som du finder via universadvokater.dk eller advokatstuderende.dk, eller send den til mail@universadvokater.dk.

 

Dudal Webdesign