Lige nu:

Fra mig til dig

 • Har du været væltet omkuld af livets alt for voldsomme udfordringer?
 • Har du ledt efter opskriften på at rejse dig igen? Rejse dig modig og stærk nok til, at du ikke længere er bange for de knubs, som er en uundgåelig del af livet.
 • Har du glemt hvordan man drømmer?
 • Er du fanget i hverdagens trummerum?
 • Ønsker du dig mere held og flere eventyr i hverdagen?  

Så er denne bog til dig.

Den er min økologiske opskrift på at gå fra en ulykkesfugl til en guldfugl, som på forunderlig vis altid er ufatteligt heldig. Den giver mine tricks til at møde verden med positivt livssyn og ukueligt gåpåmod, når livet viser tænder. Fyldt med anekdoter fra mit levende liv og de pointer, jeg lærte undervejs. Fra mit liv som enlig mor til 4 - og karrierekvinde.

Teorierne er ikke dokumenteret. De er økologiske og ikke testet på dyr - ikke engang på mennesker - udover mig selv.

Min vej er min vej, og din vej er din vej. Du skal gå din egen vej. Måske trækker du indimellem på smilebåndet og lader en tanke blive hængende til inspiration. Det er formålet med denne bog.

God fornøjelse - Lev DIT liv.

Kirsten

 - 31,9 KB

Køb den ...

Bogen udgives på UNIVERSADVOKATERs eget bogforlag BOGUNIVERS.

ISBN-nummeret er 978-87-92673-24-4.

 - 31,3 KB

 - 18,7 KB

Find lysten, overvind frygten - og du er ustoppelig!

I denne bog får du masser af inspiration til, hvordan du kan optimere dit liv med

 • Positivt livssyn
 • Øget overskud, såvel personligt som økonomisk
 • Øget livsglæde
 • Tid og penge til at investere i det, der gør dig glad
 • Flere gode venner
 • Mere succes i din forretning

Bogen indeholder små historier fra forfatterens eget virkelige liv, der beskriver de små mirakler, der fulgte, da hun tog sit eget liv alvorligt og traf sine egne bevidste valg. Bogen vil inspirere dig til at overvinde frygten for at gøre noget andet og mere end du plejer.

Når du har lysten, og har overvundet frygten, er du ustoppelig!

 - 40,2 KB

Kirsten Lykke Therkelsen er advokat og associeret partner hos UNIVERSADVOKATER, enlig mor til 4 børn, forfatter og foredragsholder.

Hun har 20 års erfaring fra den vidunderlige kombination af mor og karrierekvinde, og kender derfra alt til udfordringerne med work/life-balancen – men også til alle de fordele, der følger med.

De første anmeldelser fra bogens læsere:

Annette:

Kæreste Kirsten
Jeg ved, at dette bliver dit gennembrud. Der er nogle steder, hvor jeg sad og var ved at tude. Så fint skrevet og samtidig lige fra hjertet. Så dejligt. Den bog VIL fødes ! Vi har hygget os og gået op i det. Min søn har virkelig adopteret bogen. 

Jakob:

Fantastisk Bog. Jeg har ikke kunne lægge den fra mig og dermed læst den både i går og i nat. Vildt at du har sat ord på alt dette, det er virkelig en opmuntring for mig at se, at man ikke er alene om at kæmpe for et positiv livssyn … Du valgte ikke bare at nøjes med at fokusere på det halvt tomme glas, men at fylde mere i det. Jeg synes, du sætter struktur på det livssyn, kanon idé med at arbejde på de positive planer, for uden planer, ingen kurs og ingen kurs, ja så falder vi tilbage i modløshedens sump. Skidt med om vi så ikke når helt det, vi gerne vil, bare vi er aktive og flytter os fremad med snuden i sporet. Du skriver om valg og fravalg - eller måske tilvalg - og dette at kunne håndtere andres fravalg. Det faktum, at det ikke er dig/mig, der altid har kontrollen, men at vi er i et system, hvor andres valg har konsekvenser for os, det er langt sværere at forholde sig til end ens egne valg. Vores egne valg er jo begrundet i rationale, men når vi bliver ramt af andres valg - tilfældige eller ikke tilfældige - er det som regel her, det er svært at forholde sig til forandring. Du forsøger at sætte ord på det og desuden forberede dig på disse forandringer ved at udfordre dig selv. Jo mere du udfordres, jo mere bliver du i stand til at møde andres valg konstruktivt. Jeg kan virkelig bruge dette syn på verden. Jeg føler lige som dig, at det er evnen til at kunne håndtere disse ændringer, der gør en stærk. Samtidig bør man dog altid forsøge at sætte sig selv i den bedst mulige position. Det er balancen mellem disse to punkter, du arbejder med; at sætte året op, placere sig selv i en konstant positiv position samtidig med at træne ens evne til at magte de forandringer, der så rammer udefra. Jeg synes, du giver læseren en linje for dette. Jeg sidder og fornemmer, at er du faktisk selv ydmygt arbejder på dette og gør alt for at få det til at lykkes. Faktisk føler jeg, der plads til en bog mere. Det er som om, du har meget mere at byde på. Med din bog og dit input står jeg ikke længere alene. Tak for inspirationen. God ide med gode sange :) , den vil jeg bruge - og for resten, så tror jeg, jeg køber et par stykker til gaver. Der er andre, der kunne have gavn af dette. 

 - 38,5 KB

Dudal Webdesign