Lige nu:

Legat

UNIVERSADVOKATER har tildelt Lykke Appelon et 2-årigt legat (2021-22).

Legatets formål er at værdsætte Lykkes store talent og at gøre hendes vej gennem den lange og krævende sanguddannelse en anelse lettere.

Vi er stolte over og glade for samarbejdet med Lykke, som bl.a. vil udmønte sig i en række intimkoncerter i vores pianobar.

Solistkoncert i Musikhuset, Aarhus

Den 26. januar 2021 giver Lykke Appelon solistkoncert i Musikhuset Aarhus.

På programmet er lieder og arier af Korngold, Richard Strauss, Mozart, Bellini og Rossini.

 

DESVÆRRE CORONA-AFLYST.

Tidlig anerkendelse

Allerede i 2012 modtog Lykke som 20-årig sit første legat, Bendix-legatet, for sit sangtalent.

Booking

Måske kunne du tænke dig at engagere Lykke Appelon til et firmaarrangement eller en familiebegivenhed - som solist eller i en af de kor- eller gruppesammenhænge, som hun også indgår i?

Send en mail til mail@universadvokater.dk. Så videresender vi den til Lykke.

Se & lyt

Lykke Appelon er en del af Saga Vokalensemble, der i øvrigt består af Freja Lockenwitz, Nanna Varner Ipsen og Angelica Asp.

Kvartetten optrådte i foråret 2020 med en række sange om befrielsen og foråret.

En af disse uformelle koncerter var en altanfrokost i Københavns nordvestkvarter.

Se med og lyt her.

 

CV'et

Sopran Lykke Appelon dygtiggør sig lige nu i solistklassen på den klassiske linje på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus hos Henriette Bonde-Hansen, en af Danmarks førende sopraner med en stor international karriere.

Lykke afsluttede i 2020 sin kandidateksamen med topkarakter fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense.

I studietiden tilbragte Lykke to år i Rom og fik dermed de bedste muligheder for at udforske italiensk renæssance- og barokmusik hos bl.a. pianisten Emiliano Randazzo.

Selv om den italienske inspiration har været stor, er Lykke også en ivrig koncert- og liedsanger. I 2019 blev hun udtaget til at deltage i Copenhagen Lied Duo Competition, og samme år var hun en af vinderne i Syddansk Musikkonservatoriums solistkonkurrence.

Hun har optrådt ved flere lejligheder på Den Fynske Opera, både som koncertsolist og i ensemblet i forbindelse med flere operaforestillinger. Hun er én af de fire klassiske sangerinder i det professionelle vokalensemble SAGA, som i 2020 turnerede i hele landet med befrielseskoncerten “En Lærke letted”.

Lykke Appelon er 1. sopran i Århus Domkirkes kantori.

Alle kasketterne

Sopran er den lyseste kvindestemme blandt operasangere. Lykke er sopran. Alt kan være under den kasket.

Andre mulige kasketter er konservatoriestuderende, operasanger, liedsanger, koncertsolist, klassisk sanger, teori-, høre- og sanglærer, kantorisanger og meget mere. Vælg selv.

(Et kantori er et kirkekor bestående af profesionelle sangere).

Dudal Webdesign